Coordinadores

Coordinadores

URL del lloc web:

Recalculem Barcelona

RECALCULEM BARCELONA

El passat dijous, 25 d’abril , els i les alumnes de 5è vam passejar-nos pel Born de Barcelona fent un petit viatge per la Barcelona medieval - El Fossar de les Moreres, l’església del Mar, els palaus dels nobles, els carrers d’artesans i el Mercat de Santa Caterina- i utilitzant diferents àrees de les matemàtiques per a recollir i analitzar dades.Si voleu veure les fotos cliqueu aquí.

Llegir més ...

Museu Egipci

El dijous 11 d’abril, els dos grups de 5è hem anat a Barcelona, a visitar el Museu Egipci, per tal d’aprofundir en el tema que estem treballant a Coneixement del Medi, que és  l’Antic Egipte. La visita ha estat d’allò més interessant i ens han explicat aspectes referents a la vida, les creences i el procediment de momificació egipcis. 

Si voleu veure les fotos cliqueu aquí.

Llegir més ...

Festa de fi de trimestre

Des de fa uns quants cursos, l'ultim dia del 2n trimestre el claustre de l'Andreu Castells fa un homenantge als jocs tradicionals: aquells jocs que s'han fet presents en les vides d'aquells que ja pentinem canes i que ens ha fet tan feliços. Els portem a l'escola i ensenyem als nens com podem passar-ho genial sense una pantalla ni una pilota, només amb unes cordes, uns cercles i uns pals. Què bé ho hem passat!!Si voleu veure les fotos, cliqueu aquí.

Llegir més ...

Carnestoltes a l'Andreu Castells

El Carnaval és la més gran de totes les festes: disfresses, balls, gresca, xerinola... Tot plegat, no hi ha una festa millor. Aquí, a l'Andreu Castells ens encanta celebrar-ho amb magnificiència. Dijous gras, tallers i activitats de carnaval, festa a la tarda amb coreografies i judici al rei Carnestoltes. Si voleu veure les fotos, cliqueu a link que volgueu. 

Coreografies

Tallers CI

Carnaval 3r

Carnaval 5è

Carnaval 6è

Llegir més ...